Referencia képek
Szolgáltatások
Elérhetőség
Kerttervek
Kezdőlap
Kezdőlap >> Galéria
 
Szolgáltatásaink képekben:
Kertépítés | Füvesítés | Pálmák | Kerti dekoráció | Öntözés | Kertburkolatok
Galéria, fotók

További képek: Galéria 2, Galéria 3 és Galéria 4


Fényképalbumok, amik érdekesek lehetnek

Kertépítésünk során figyelünk a későbbi ápolhatóságra is; minél kevesebb időbe teljen ez a munkafolyamat. Könnyen és egyszerűen ápolható kertet építünk. Persze, egyedi igény szerint dolgozunk, mindenkinek a saját ízlése szerint alakítjuk ki kertjét. Szakmai dolgokban hosszú távú segítséget nyújtunk. Természetesen, ha a megrendelő úgy szeretné, tudunk akár sűrű, burjánzó, lombhullató növényekkel nagyobb számban beültetett kerteket is építeni, erről azonban tudni kell, hogy tripla annyi idő a metszési munka, nem beszélve az őszi hatalmas lombmennyiségről. Fontos tehát, hogy figyeljünk ezekre a részletekre és hosszútávon gondolkodjunk, mert ez az évek során megtérül majd.

Ajánlott az örökzöldek nagyobb-számú telepítése, de emellett fontos a lombhullató cserjék ültetése is. A lombhullató cserjék közül válasszuk az egyszerűbb kezelést igénylőket.

Változatos színekkel és formákkal tehetjük érdekessé, kellemessé kertünket. Sokat jelent a kerti dekoráció ízléses és harmonikus elhelyezése. Ezt fokozhatjuk a kerti világítás kiépítésével, ami esténként gyönyörűvé varázsolja kialakított kertünket. Láthatjuk tehát, hogy sok apró részletből áll a kertünk megépítése és a rendszeres ápolással fokozhatjuk ezt a látványt. Az automata öntözőrendszer segítsége mellet pedig növényeink fantasztikus sebességgel nőhetnek, ezért is nagyon fontos a folyamatos metszés, fűápolás és a növényvédelem is.

Az árajánlat kialakítása előtt nélkülözhetetlen a terület bejárása és a kialakítandó kert felmérése. Az árajánlat egyeztetése után kezdődhet a kert kialakítása.

Kerttervezéssel és kertépítéssel kapcsolatban a következő számon érdeklődhet:
06 30 530 62 52 - Spiegel Ákos

Még további képekhez tekintse meg a képgalériánkat.

<- Vissza a galériához

Utoljára frissítve: 2015-09-15


Spiegel Ákos - Kertépítés [ Telefon: 06 30 530 62 52 ]
> Lap tetejére <
Minden jog fenntartva. A képeket szerzői jogok védik, felhasználásuk csak engedéllyel lehetséges.