Referencia képek
Szolgáltatások
Elérhetőség
Kerttervek
Kezdőlap
Kezdőlap >> Kertépítés ötletek, szép kert képek
 
Kertépítés ötletek, szép kert képek

A kertépítő szakma szépségét többek között a sokfélesége adja. A sokféle emberi személyiség megköveteli az egyediséget a kertépítés során, hiszen nagyon nagy véletlen folytán fordulhat csak elő, hogy két ismeretlen embernek pont ugyanazok a dolgok jelentik a szépséget, a harmóniát. Ez az egymástól való különbözőség engedi meg a kertépítőnek, hogy minden egyes megrendelés alkalmával új ötletekkel, változatos megoldásokkal álljon elő a tervnél.

Ha magáról a „kert” szóról kérdezzük az embereket, már akkor is meglepően eltérő válaszokat kapunk, van ahol a lugastól kezdve az ágyásokon keresztül a disznóólig minden van, van ahol a lehető legminimálisabb variálásra van igény. Ha azonban kicsit el akarunk igazodni ebben a sokféleségben, érdemes megemlíteni néhány támpontot, ami segíthet körül írni, hogy számunkra mi az a külső környezet, ami a kert fogalmával tökéletesen megegyezik. Általában két nagy csoport jelenik meg az elmondottak alapján, amik azért egymástól elég szépen elválnak és egy-egy fő csapást jelentenek a tervezésben, ezek pedig a modern és a vidéki kert.

A könnyű ápolhatóság és a praktikusság mellett természetesen ugyanúgy számít a kert kinézete, a kertdesign is. Fontos azonban, hogy ez utóbbi ne kerekedjen az első két szakmai követelmény fölé, mert a legszebb kert sem tudja betölteni örömkeltő szerepét, ha az ápolása bonyolult, sok munka órát , extra odafigyelést igényel, holott a Megrendelő elsődleges szempontja a mutatós, ízléses, ám könnyen fenntartható kert kialakíttatása volt.

Kerttervezéssel és kertépítéssel kapcsolatban a következő számon érdeklődhet:
06 30 530 62 52 - Spiegel Ákos

Cikkek, amik érdekesek lehetnek


Spiegel Ákos - Kertépítés [ Telefon: 06 30 530 62 52 ]
> Lap tetejére <
Minden jog fenntartva. A képeket szerzői jogok védik, felhasználásuk csak engedéllyel lehetséges.