Referencia képek
Szolgáltatások
Elérhetőség
Kerttervek
Kezdőlap
Kezdőlap >> Kerttervek 2
 
Szolgáltatásaink képekben:
Kertépítés | Füvesítés | Pálmák | Kerti dekoráció | Öntözés | Kertburkolatok
Kerttervezés, mint a kertépítés egyik legfontosabb része

Első lépésként érdemes átgondolni a kert mely részeire, mekkora felületre, milyen használatra szeretnénk ezeket az anyagokat. Egy területen belül lehet bátran többféle anyagot is használni, de azért legyünk körültekintőek és ne a "Minél többet zsúfoljunk a kertünkbe" című fejezetet válasszuk, ha lehetséges.
Mint tudjuk, a fa kiváló párosítása a betonnak és minden nemű kőnek, de ember legyen a talpán, aki évek múltán is fent tudja tartani a fa lerakásnál meglévő kiváló minőséget és állapotot.

Kerttervezés
Kerttervezés
Kerttervezés
Kerttervezés

Célszerű betonból és természetes kőből készült termékeket választani, nemcsak azért mert ezeknél az anyagoknál nagyobb eséllyel találunk a pénztárcánknak megfelelőt, hanem azért is mert ezek jól használható, könnyen tisztán tartható anyagok.

Kerti szegély
Csobogók
kiskert
Kerti világítás

Törekedjünk a ház kényelmes körbejárhatóságára, mely optikailag is sokat dob a kertünkön és nem utolsó sorban kényelmes is. Az innen elvezető utacskákat, melyek a kertünkbe létesített egy-egy funkcióhoz vezetnek minket (medence, grillező, pergola, szaletli, tároló, játszótér.) már nem feltétlenül kell egybefüggő burkolaton megtenni. Használhatunk nagyobb méretű tipegőket, készíttethetjük a többi helyen használt burkolat (a bátrabbak más fajta anyag és szín keverésével) kisebb egységben történő felhasználásával is.

Kerti látványterv, kerttervezés
Kerti látványterv, kerttervezés
Kerti látványterv, kerttervezés
Kerti látványterv, kerttervezés
Kerti látványterv, kerttervezés
Kerti látványterv, kerttervezés
Kerti látványterv, kerttervezés
Kerti látványterv, kerttervezés

A színek kiválasztásánál vegyük figyelembe azt a tényt, hogy ami világos azon minden meglátszik. Érdemes a neutrális és meleg-, de nem sötét színeket választani (szürke, barna, sárga és ezek ezer árnyalata, esetleg kombinációja) és fejben vagy papíron, terven, vázlaton az összhatásra koncentrálni. Mert egy egyszerűbb és olcsóbb anyagot is fel lehet tüntetni kiváló "színben", ha a végső kialakított összképre koncentrálunk, némi plusz dekoráció és egyéb kerti kiegészítő használatával.

Csobogók
Kerti terasz
Kerti terasz
Kerti szegély

Összegezve tehát érdemes már az elején átgondolni néhány alapvető kérdést a leendő kert funkcióját illetően, majd a felmérés során megbeszélni mire is gondoltunk, mit szeretnénk, mindez mennyire megvalósítható, vagy esetleg a szakember milyen alternatívát javasol, így biztosak lehetünk benne, hogy egy praktikus, könnyen ápolható és igazán élvezhető kertet tudhatunk majd magunkénak.

Vállaljuk kertjének tervezését, kivitelezését, amit egy alapos felmérés előz meg, kertjének bejárásával. Elkészítjük a kerttervet és hozzá az árajánlatot, vagy akár vázlatot. Betartjuk az arányokat, tudjuk milyen növényből mi lesz a későbbiekben, ami nagyon fontos a tervezésénél. Tudjuk melyik növény, mit igényel, hová ültessük. Kerti dekorációkban is kialakítjuk az elképzelésének megfelelőt, ügyelve a ház és az Ön stílusára. Kialakítjuk a kerti harmóniát, figyelve a legkönnyebben ápolhatóságra is közben. Segítünk a későbbiekben is a könnyű kezelhetőségben, tanácsot és segítséget nyújtunk kertjének hosszú távú ápolásában is.

kiskert
Kerti szegély
Pálmák a kertben
Csobogók

Ha elhatározta, hogy kertet szeretne, vagy már megvan, de fantáziálatlan, vagy üres, Mi megtöltjük tartalommal, és használhatóvá tesszük. Várjuk jelentkezését a következő telefonszámon:

Ha felkeltettük a figyelmét, keressen minket a következő elérhetőségeken:
Kerttervezés: Spiegel Ákos 06 30 530 62 52

További kerttervek

  Ilyen volt, ilyen lett 1.
  Ilyen volt, ilyen lett 2.

További kerttevezés:

Kerttervezés, kerti látványtervek

Kerttervezés, kézi rajz, látványterv, vázlata

 

Utolsó frissítés: 2015-01-15

   
Spiegel Ákos - Kertépítés [ Telefon: 06 30 530 62 52 ]
> Lap tetejére <
Minden jog fenntartva. A képeket szerzői jogok védik, felhasználásuk csak engedéllyel lehetséges.