Referencia képek
Szolgáltatások
Elérhetőség
Kerttervek
Kezdőlap
Kezdőlap >> Kerttervek 3
 
Szolgáltatásaink képekben:
Kertépítés | Füvesítés | Pálmák | Kerti dekoráció | Öntözés | Kertburkolatok
Kerttervek

Kerttervezés, kézi rajz, látványterv, vázlata

Vállaljuk kertjének tervezését, kivitelezését, amit egy alapos felmérés előz meg, kertjének bejárásával. Elkészítjük a kerttervet és hozzá az árajánlatot, vagy akár vázlatot. Betartjuk az arányokat, tudjuk milyen növényből mi lesz a későbbiekben, ami nagyon fontos a tervezésénél. Tudjuk melyik növény, mit igényel, hová ültessük. Kerti dekorációkban is kialakítjuk az elképzelésének megfelelőt, ügyelve a ház és az Ön stílusára. Kialakítjuk a kerti harmóniát, figyelve a legkönnyebben ápolhatóságra is közben. Segítünk a későbbiekben is a könnyű kezelhetőségben, tanácsot és segítséget nyújtunk kertjének hosszú távú ápolásában is.

Kerttervezés
Kerttervezés
Kerttervezés
Kerttervezés

Ha elhatározta, hogy kertet szeretne, vagy már megvan, de fantáziálatlan, vagy üres, Mi megtöltjük tartalommal, és használhatóvá tesszük.

Kert a következő évben

A jó kialakításnak és az automata-öntözésnek köszönhetően a tavaly megépített kert hatalmasat fejlődött, pedig tavasszal erőteljesen vissza metszettünk mindent. Ez meghozta gyümölcsét, mert a gyökérzet tudott fejlődni, ami a növények kezdeti életében az egyik legfontosabb szakasz. Ezt az erős visszametszést pár hét alatt behozzák a kerti növények, sőt sokkal sűrűbben hajtanak majd, ami dúsabb virágzatot is jelent. Ezt időközben fokozhatjuk még zöldmetszéssel, ha ügyesek vagyunk.


Gyepszellőztetés, fűszellőztetés

A télen befülledt, elhalt, megsárgult, bebarnult fűszálak tavaszra a hó alatt teljesen összezáródhatnak, ami nem engedi a talajt rendesen szellőzni. Ezt az összetapadt réteget nekünk el kell távolítanunk, hogy tudjon a gyep rendesen szellőzni, amitől aztán intenzív növekedésbe kezd.

Sokan keverik a gyepszellőztetést a gyeplazítással, ami egy egész más kertápolási munkafolyamat. Másik nagy különbség, hogy a gyeplazítón kések vannak, a fűszellőztető gépen pedig rugók.


Fontos időben elvégezni a megfelelő ápolási munkákat, ami egy minimális kerti munkát jelent, itt csak az időpont és a szaktudás számít, persze kell hozzá egy jól kialakított kert is, ami a lehető legkönnyebben fenntartható. Ezekben a munkákban tudunk segíteni, a fontosabbakat évente pár alkalommal meg is csináljuk szívesen.
Fontos még a kerti tápanyag-utánpótlás is, amit legelőszőr a gyepszellőztetés után kezdhetünk meg, általában március elején. Ez egy indító trágyázás, ami megadja az egész évi alapját a kertünknek. A következő tápanyagpótlást jelezni fogja kertünk, ha figyelmesek vagyunk, észrevesszük. Persze az sem baj, ha nem, mert mi jelezzük ennek idejét.

Nézzük meg milyen lett a kert idén a telepítést követő évben, amikor még egy év sem telt el teljesen:

Kapcsolódó cikk: http://s-d.hu/kert/cikkek/kertepites_kerttervezes2.php

Élvezzék, szeressék kertjüket!

Fontos:

Sokan vállalják e-mailben kertek tervezését felmérés nélkül, mi ezt nem vállaljuk ilyen formában! A precíz és pontos munkához fontos a személyes találkozó és a kert felmérése is, e nélkül komoly munkát nem lehet végezni! Telefonos egyeztetés után, helyszíni felmérést végzünk, ami után, ha kell, tervet készítünk, amire árajánlatot lehet írni és ezt is személyesen visszük el, beszéljük át minden részletét! Ha valaki komolyan akarja kertjének szép kialakítását, keressen meg bennünket telefonon:

Kertépítő: Spiegel Ákos: 06 30 530 62 52

További érdekességek:

Kerttervezés, kerti látványtervek

Kerttervezés, mint a kertépítés egyik legfontosabb része

Kerttervezés blog

Utolsó frissítés: 2015-01-15

   
Spiegel Ákos - Kertépítés [ Telefon: 06 30 530 62 52 ]
> Lap tetejére <
Minden jog fenntartva. A képeket szerzői jogok védik, felhasználásuk csak engedéllyel lehetséges.